Πικαπ - Clearaudio

Πικαπ - Clearaudio

Το πικάπ γύρισε για να μείνει. Η απόλυτη εμπειρία HiFi ήχου που προσφέρει η αναλογική αναπαραγωγή συγκρινόμενη με τα ψηφιακά αρχεία, το έφερε και πάλι στη μόδα. Στο Studio HiFi Diapason προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία, τα περισσότερα έτοιμα προς ακρόαση...

Συνδιάστε το με ένα προενισχυτή κεφαλής ανάλογης κατηγορίας τιμής (αν ο ενισχυτής σας δεν έχει είσοδο phono) για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. 

Συνδέστε το σε ενισχυτή και ηχεία υψηλής πιστότητας και απολαύστε τη μαγεία και την αξεπέραστη ποιότητα του αναλογικού ήχου.

Με σωστό καθαρισμό των δίσκων βινυλίου, της βελόνας και της κεφαλής διατηρείστε πάντα την ανάλυση και την ποιότητα που προσφέρει η αναλογική αναπαραγωγή.


Το 1978 ήταν ο χρόνος που ο Peter Suchy και η ομάδα του ανέπτυξαν τις πρώτες κεφαλές κινούμενων πηνίων Clearaudio. Ο πλήρως συμμετρικός σχεδιασμός με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και η επιλογή ενός κοντραπλακέ βορίου ήταν πρωτοποριακές προσεγγίσεις που οδηγούν τους άλλους μέχρι σήμερα - ενώ ο Clearaudio συνεχίζει να τις βελτιώνει. Το «Made in Germany» στο Clearaudio αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής τεχνολογίας και την τέλεια τεχνική εφαρμογή της έξυπνης καινοτομίας. Κάθε προϊόν στο χαρτοφυλάκιο της Clearaudio σχεδιάζεται και παράγεται από εξειδικευμένους ειδικούς και μηχανικούς ακριβείας στην πόλη επιστήμης του Erlangen. Από την ίδρυσή της, η Clearaudio εκπλήσσει τους λάτρεις της μουσικής σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο με αναλογικές συσκευές αναπαραγωγής που θέτουν νέα πρότυπα αναπαραγωγής ήχου και αυξάνουν συνεχώς τη μπάρα λίγο υψηλότερα. Η σειρά περιλαμβάνει πλέον - εκτός από τα υψηλής ποιότητας πικάπ, τους βραχίονες και τις κεφαλές - φωνοστάτες, προενισχυτές, ενισχυτές ισχύος κατηγορίας Α, συνδέσεις, καλώδια και audio racks, καθώς και ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για μεγιστοποίηση της ηχητικής απόλαυσης. Η εταιρία έχει επίσης ασχοληθεί με τη μουσική παραγωγή και τώρα δημιουργεί τις ηχογραφήσεις της Clearaudio και την επανέκδοση των θρυλικών κλασσικών δίσκων που παρήχθησαν για τη παγκοσμίου φήμης Deutsche Grammophon. Το εξειδικευμένο προσωπικό, τα υλικά υψηλής ποιότητας, η εξειδικευμένη εργασία, ο ασυμβίβαστος σχεδιασμός και η έξυπνη τεχνολογία παραγωγής - όλα που λαμβάνουν χώρα στο Erlangen, το κέντρο της επιστήμης και η θέση του παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίου Friedrich-Alexander. Η πόλη, μας διαμορφώνει και επηρεάζει τις φιλοδοξίες και την εμπειρία μας. Σε κοντινή απόσταση από τα ινστιτούτα Fraunhofer και Max Planck, οι μηχανικοί μας αναζητούν τη μελλοντική τεχνολογία - για μεγαλύτερη ακουστική ποιότητα. Κάτω από το banner Clearaudio, οι άριστα εκπαιδευμένοι τελειομανείς με καινοτόμες ιδέες συμβάλλουν να γίνει το όραμα των audiophile, πραγματικότητα.

Φθίνουσα Ταξινόμηση

23 Είδος(η)

Φθίνουσα Ταξινόμηση

23 Είδος(η)