ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για παραγγελίες πάνω από 60€

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα

Επισκευθείτε μας στο κατάστημα! Πολλοί χώροι Ακρόασης

με τα περισσότερα HiFI & HiEnd προϊόντα

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα καταλάβει την ανάγκη σας

και θα σας οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2109765076

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 101 ΔΑΦΝΗ

PMA 600 - Denon

469,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Μόνο %1 έμμεινε
SKU
ia130
Ολοκληρωμένος Ενισχυτής με Ισχύ 70W ανά Κανάλι και Υποστήριξη Bluetooth

Ολοκληρωμένος Ενισχυτής με Ισχύ 70W ανά Κανάλι και Υποστήριξη BluetoothΣχεδιασμένος για τον επίδοξο λάτρη της μουσικής, ο PMA-600NE της Denon αποτελεί την ανώτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν να συγκροτήσουν το πρώτο τους 2-channel Hi-Fi σύστημα.

Ο PMA-600NE επιτρέπει την πλέον ζωντανή και συναισθηματική αναπαραγωγή βινυλίου και hi-res ήχο με ψηφιακές εισόδους και ενσωματωμένο ισοσταθμιστή κεφαλής πικάπ.
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική μέσω Bluetooth καθώς και αδιάλειπτο streaming σχεδόν απεριόριστων τραγουδιών.
Από βαθιά μπάσα μέχρι λεπτομερή πρίμα, απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο high-resolution ήχου με τον 192kHz/24bit D/A converter. Στα 70 Watts (4ohm, 1kHz, THD: 0,7%) ανά κανάλι, ο PMA-600NE παρέχει επαρκή ισχύ για οδήγηση των ηχείων σας για αξιοπρεπή ήχο.

Συνδέστε τον PMA-600NE με τις αγαπημένες σας συσκευές με τις δύο Οπτικές και τη μία Ομοαξονική ψηφιακή είσοδο.

Τροφοδοτούμενος από τον Advanced High Current (AHC) μονού-push-pull κυκλώματος τελικό ενισχυτή της Denon, ο PMA-600NE παρέχει ξεχωριστή ποιότητα ήχου που εξισορροπεί υψηλή ισχύ με ντελικάτες, μουσικές λεπτομέρειες.
PMA600NE Denon


Bluetooth

Υποστήριξη Bluetooth και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα.Επεκτείνατε την ηχητική σας εμπειρία με σχεδόν απεριόριστες πηγές. Ζευγοποιήστε τον PMA-600NE με την smart συσκευή σας ή τον υπολογιστή σας μέσω Bluetooth, και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ασύρματα. Συνδέστε την TV, το media player, τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε ψηφιακή πηγή μέσω των Οπτικών και της Ομοαξονικής ψηφιακής εισόδου για ξεχωριστή ηχητική απόδοση με το ενσωματωμένο DAC.


Οπτικές και Ομοαξονική Ψηφιακή Είσοδος.Ο PMA-600NE διαθέτει δύο Οπτικές εισόδους και μία Ομοαξονική είσοδο και υποστηρίζει σήματα PCM μέχρι 192 kHz/24 bit. Οι ψηφιακές αυτές είσοδοι βοηθούν στη βελτίωση του ήχου και την οπτική ποιότητα της TV, Blu-ray, media players και άλλων. Επίσης, χρησιμοποιήστε τες για είσοδο ήχου high-resolution από ηχητική πηγή στον υπολογιστή σας.

Analog Mode Η Analog Modeεπιτρέπει στον PMA-600NE να λειτουργεί ως αμιγώς αναλογικός ενισχυτής, απενεργοποιώντας τις ψηφιακές εισόδους και το Bluetooth, ενώ ακούτε αναλογική πηγή. Ενεργοποιήστε την Analog Mode για να απενεργοποιήσετε το αποκλειστικό ψηφιακό τροφοδοτικό και να ανασταλεί η λειτουργία του κυκλώματος ψηφιακής εισόδου και Bluetooth, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επιρροή από υψηλές συχνότητες στο αναλογικό τμήμα του PMA-600NE. Απολαύστε τις αγαπημένες σας αναλογικές πηγές με απίστευτη καθαρότητα και λεπτομερειακή αναπαραγωγή.PMA600NE DenonΠροενισχυτής Πικάπ για κεφαλές MM.Ο PMA-600NE διαθέτει ισοσταθμιστή κεφαλής πικάπ που υποστηρίζει αναπαραγωγή από πηγές με κεφαλή MM. Αυτός ο προενισχυτής κεφαλής πικάπ έχει υψηλή απολαβή και, παρά τους βρόχους σε άλλα κυκλώματα που προκαλούν δυσμενείς επιρροές στην ποιότητα του ήχου, ο απλός, ευθύς σχεδιασμός του ισοσταθμιστή κεφαλής πικάπ του PMA-600NE βελτιώνει σημαντικά τον ήχο.
PMA 600 - T1 Project audio


Signal Level Divided Construction (S.L.D.C.) Το Signal Level Divided Construction (SLDC)σασί αναπτυγμένο από την Denon χρησιμοποιείται στο κύκλωμα ήχου ώστε να διασφαλιστεί ότι τα ντελικάτα μουσικά σήματα ενισχύονται και μεταδίδονται με αξιόπιστο τρόπο προς τα ηχεία. Ακούστε με υποδειγματική ποιότητα, κάθε φορά.

100+ Χρόνια Γεμάτα Πρωτιές στην Τεχνολογία ΉχουΙδρυθείσα το 1910, η Denon φέρει μια βαριά κληρονομιά “πρωτιών” στην τεχνολογία ήχου — από τον πρώτο κατασκευαστή ηλεκτρονικών ηχητικών συσκευών της Ιαπωνίας, μέχρι την παραγωγή του πρώτου παγκόσμια εμπορικού CD player και AV ραδιοενισχυτή με δυνατότητα Dolby Atmos. Αυτή η εστιασμένη επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη στον τομέα του ήχου σας εξασφαλίζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και την υψηλότερη ποιότητα με κάθε εμπειρία ακρόασης.


PMA600NE Denon
Περισσότερες Πληροφορίες
Κανάλια:2
Ισχύς Εξόδου:2x45Watt @ 8 Ohm / 2x70 Watt @ 4 Ohm
Αναλογικές Είσοδοι:5
Είσοδος Phono:Yes
Coaxial Είσοδοι:Yes
Οπτικές Είσοδοι:Yes
USBΌχι
XLRΌχι
Θύρα Δικτύου:No
bluetoothΝαι
Ραδιόφωνο ΑΜ/FM:No
Διαστάσεις (Π x Y x B):520 x 207 x 370
Γράψε την Αξιολόγηση σου
Αξιολογείς:PMA 600 - Denon
Η βαθμολογία σου
Recently Viewed
No recently views items
Clear All