ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για παραγγελίες πάνω από 60€

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα

Επισκευθείτε μας στο κατάστημα! Πολλοί χώροι Ακρόασης

με τα περισσότερα HiFI & HiEnd προϊόντα

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα καταλάβει την ανάγκη σας

και θα σας οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2109765076

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 101 ΔΑΦΝΗ

NP5 Prisma - Primare

529,00 €

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU
stream017
Network Player με AirPlay 2, Bluetooth®, Roon Ready (με μελλοντική ενημέρωση) και Spotify Connect®, διαθέτει το ενσωματωμένο Chromecast

NP5 Prisma- Network player της Primare

Το NP5 Prisma είναι μια έξυπνη μικρού μεγέθους συσκευή που παρέχει την τεχνολογία Prisma της Primare σε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα με ψηφιακή είσοδο.

Prisma PrimareΤεχνολογία


Το NP5 Prisma είναι το πρόγραμμα αναπαραγωγής μέσω δικτύου, ενσωματώνοντας όλες τις λειτουργίες που υπάρχουν στα βραβευμένα μοντέλα της Primare με δυνατότητα Prisma.
Εκτός από τον έλεγχο των συνδεδεμένων στο δίκτυο σκληρών δίσκων, το Prisma περιλαμβάνει AirPlay 2, Bluetooth®, Roon Ready (με μελλοντική ενημέρωση) και Spotify Connect®, διαθέτει το ενσωματωμένο Chromecast, μια μοναδική πύλη ροής που επιτρέπει την εύκολη άμεση σύνδεση με εκατοντάδες εφαρμογές και υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του φωνητικού ελέγχου, για την καλύτερη δυνατή απόδοση και εμπειρία χρήστη.

Το πακέτο τεχνολογίας Prisma δημιουργήθηκε για να επιτρέπει σε όλους στο σπίτι να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να μοιραστούν την εμπειρία αναπαραγωγής μουσικής υψηλής απόδοσης έλεγχο αποθηκευμένων και ροών πολυμέσων, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Όλα διαχειρίζονται από φορητές συσκευές μέσω μιας ειδικής εφαρμογής ελέγχου συστήματος.

Network Player NP5 Prisma Primare

Network Player NP5 Prisma Primare

Σκανδιναβική εμφάνιση και αίσθηση


Το NP5 Prisma είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι αρκετά μικρό ώστε να μπαίνει σε οποιαδήποτε εγκατάσταση συστήματος. Επίσης μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε προϊόν με ψηφιακή είσοδο, τόσο δικάναλο όσο και πολυκάναλο, Primare ή άλλες μάρκες.

Το NP5 Prisma επιτρέπει επίσης ρύθμιση έντασης, σίγαση, αναμονή και επιλογή εισόδου για προηγούμενα μοντέλα Primare με εισόδους RS232, χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη εφαρμογή Prisma.Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος:0.500000
Audio formats LPCM (WAV), AAC, AIFF, ALAC, FLAC, MP3, Ogg Vorbis 1.0, WMA9-lossless
NetworkEthernet, Wi-Fi
Internet RadioYes
USBΝαι
Οπτικές Είσοδοι:No
Coaxial Είσοδοι:No
Analog outputΌχι
XLRΌχι
bluetoothΝαι
WiSANo
Διαστάσεις (Π x Y x B):143 x 36 x 125 mm
Γράψε την Αξιολόγηση σου
Αξιολογείς:NP5 Prisma - Primare
Η βαθμολογία σου
Recently Viewed
No recently views items
Clear All