ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για παραγγελίες πάνω από 60€

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα

Επισκευθείτε μας στο κατάστημα! Πολλοί χώροι Ακρόασης

με τα περισσότερα HiFI & HiEnd προϊόντα

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα καταλάβει την ανάγκη σας

και θα σας οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2109765076

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 101 ΔΑΦΝΗ

nano iDSD BL (Black Label) - ifi

239,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
SKU
dac020
Φορητό DAC/ Ενισχυτής ακουστικών με Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία. DSD, DXD, PCM, MQA DAC Dual Mono 2 x 285mW Direct Drive Ενισχυτής ακουστικών

  

Ενεργοποιήστε σωστά τα ακουστικά σας.Με μέγιστη ισχύ εξόδου (32R) περίπου 10 φορές μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 6 (285mw έναντι 27mW).

Παρακάτω παρατίθενται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κύκλωμα S-Balanced και τις εξόδους iEMatch / Normal. Πάρτε τα ακουστικά σας στο μέγιστο.

Είναι μικρό, ελαφρύ και με μπαταρία. Μπορείτε να πάρετε το nano iDSD Black Label όπου κι αν πάτε και δεν θα εξαντλήσει τη μπαταρία του τηλεφώνου σας Απλά ενεργοποιήστε πρώτα το BL και στη συνέχεια συνδέστε τη συσκευή σας. Η μπαταρία λιθίου Polymer δίνει στο nano iDDS Black Label έως και 10 ώρες μουσικής απόλαυσης χωρίς διακοπή. Έχει επίσης έναν αρσενικό σύνδεσμο USB για άμεση σύνδεση. Χρησιμοποιήστε μια υποδοχή USB για (Apple) ή OTG (Android). Ή αν βρίσκεστε στο σπίτι, απλά χρησιμοποιήστε το καλώδιο USB 3.0 για να συνδεθείτε με έναν υπολογιστή. Μεταβείτε στο περιεχόμενο μουσικής Apple / Google Play / Spotify / Tidal / Youtube από το τηλέφωνό σας σε ένα άλλο επίπεδο ποιότητας.

Το iFi προσπαθεί πάντα να σας προσφέρει επιλογές. Έχουμε προσθέσει μια άλλη μορφή αρχείου στο MQA μας στο νέο BL. Πάρτε το TIDAL ή το αρχείο MQA σε ένα νέο επίπεδο. Το MQA είναι μια τεχνολογία ήχου που αναπτύχθηκε από τον Bob Stuart. Αυτή η τεχνολογία καθιστά την μετάδοση ήχου hi-res πραγματικότητα και παρέχει υψηλής ποιότητας ήχο στα ακουστικά σας.
Ένα αρχικό κύριο αρχείο έως 384kHz / 24bit που έχει κωδικοποιηθεί σε MQA, μεταδίδεται ως αρχείο 48kHz / 24bit. Το αποτέλεσμα εξακολουθεί να αποδίδει το πλήρες, αρχικό αρχείο 384kHz / 24BIt.
 

Υψηλής ποιότητας πιστοποιημένη ακουστική
Το nano iDSD Black Label είναι ένας από τους καλύτερους DAC υψηλής ανάλυσης που μπορείτε να βρείτε, υποστηρίζοντας PCM έως και 32 / 384kHz και DSD έως και 256 φορές το ρυθμό δειγματοληψίας ενός CD, ακόμη και σε Mac OSX * και κινητά τηλέφωνα *. Είναι επίσης πιστοποιημένο ως High-Res Audio σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια που έχουν καθοριστεί από την JEITA και την JAS (Ιαπωνική Ένωση Ηλεκτρονικών και Τεχνολογιών Πληροφορικής και Ιαπωνική Εταιρεία Ήχου).

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος:0.139000
Sampling frequency44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192, 352.8, 384
DSD64, 128, 256
Coaxial Είσοδοι:No
Οπτικές Είσοδοι:No
XLRΌχι
USBΌχι
Διαστάσεις (Π x Y x B):64 x 25.5 x 96
Γράψε την Αξιολόγηση σου
Αξιολογείς:nano iDSD BL (Black Label) - ifi
Η βαθμολογία σου
Recently Viewed
No recently views items
Clear All
nano iDSD BL (Black Label) - ifi